Gratis - Skak for børn og unge

Kære skakvenner

Skak for børn og unge fortsætter !

​Spilletidspunkt

Tirsdag   17.00-18.30

i klubbens lokaler – Hvidovre Enghavevej 2 – opgang B

​Ungdomstræner er Viktor Haarmark Nielsen

Viktor er tæt på landsholdsstyrke!

Det er resten af året GRATIS at deltage (læs forældrebrev)

Første gang er tirsdag den 4. september 2018 fra kl. 17.00 til kl. 18.30

i klubbens lokaler – Hvidovre Enghavevej 2 – opgang B

Gratis Skak for børn og unge-forældrebrev

Så er Hvidovre Skakklub klar til endnu en sæson med Skak for børn og unge.

​Første gang er tirsdag den 4. september 2018 fra kl. 17.00 til kl. 18.30 og det er stadig i klubbens lokaler – Hvidovre Enghavevej 2 – opgang B

Herefter alle tirsdage fra kl. 17.00 til kl. 18.30, dog med undtagelsen af efterårsferien, det vil sige ingen skak tirsdag den 16. oktober og sidste gang er tirsdag den 18. december 2018.

​Som anført i overskriften er det gratis at komme og spille skak. Årsagen, til at det er gratis, er, at vi i første halvår 2018 har måttet erkende, at ikke alle forældrene betalte for deres børns deltagelse og det til trods for et par venlige henstillinger.

Vi er derfor blevet enige om i Hvidovre Skakklub og efter samråd med Hvidovre Kommune - Kultur & Fritidsforvaltningen ”God fritid for alle", at så vil vi hellere tilbyde skak gratis og så til gengæld appellere til jer som forældre, at I indbetaler et beløb, som kan passes ind i jeres budget, dog max et beløb på 200 kr., men selv et mindre beløb vil være velkommen.

Igen i denne sæson er det Viktor H. Nielsen der står for skakken. Viktor er nu på et niveau som stærkt nærmer sig landsholdsklassen, så den side af sagen kan ikke gøres bedre.

​Når børnene kommer til skak skal de krydses af på den fremlagte liste.

For børn/unge, der ikke har deltaget tidligere, skal vi have fulde navn, adresse og fødselsdato samt en mail adresse og meget gerne et mobilnummer.

​Vi håber naturligvis på stor søgning, nu hvor det er gratis at gå til skak og i den forbindelse vil vi gerne opfordre forældrene til at gøre jeres barn/børn opmærksom på, at de skal følge de instrukser som Viktor måtte give.

Sluttelig skal det anføres, at vi håber på succes og at vi fra 2019 kan få etableret en decideret juniorafdeling med medlemskab af Hvidovre Skakklub. Det er på den baggrund, at Hvidovre Skakklub har besluttet at investere i gratis skak for børn/unge frem mod jul..

​Vi håber at se jeres barn/børn allerede tirsdag den 4. september.

NB. Skulle I vælge at indbetale et beløb til klubben så bedes I på bankoverførslen angive jeres barns navn.

Beløbet indbetales i givet fald på følgende konto:

Jyske Bank

Hvidovre Skakklub​

Reg. nr. 5025​

Kontonummer: 0001361510

​Eller Mobile pay – 40 38 92 50 – Husk at anføre barnets navn.

NB. For god ordens skyld pointeres det, at der ikke er krav om nogen indbetaling. Det er helt op til jer.

​Skulle du eller dit barn ønske mere information, så gå ind på hjemmesiden www.hvidovre-skakklub.dk eller kontakt Jørn Brandt på mobil 40 38 92 50.

Hvidovre Skakklub

Johannes V Jensens Allé 50 – 1.tv.

2000 Frederiksberg

Mail: kj@kjbrandt.dk